20141114

LITEN LISTA AV ÖNSKVÄRT..

 
November och December är väl listornas tid tycker jag. :-) Det är både önskelistor, att Göra listor och att Handla listor, mycket som skall hinnas med och göras inför den stundande Julen.  Brukar ni göra listor? Själv är jag nog en listperson, både hemma och på jobbet. :-)
 
På min lista att "köpa" finns för tillfället doftljus, men funderar också starkt på om jag skall uppta en gammal tradition, som jag och ungarna hade när de var små, att göra våra egna julklappstags, såg att Clas Ohlsson sålde fina billigt, som man kan dekorera och skriva på själv, så det får nog åka upp på listan också, sen vore en tekanna inte helt fel heller. Vintertid dricker vi rätt mycket te på kvällarna, och den här snyggingen från Eva Solo hade verkligen förhöjt testunden. :-)  
 
Men nu dags att hoppa upp, har en viss person som har namnsdag idag, inget speciellt egentligen men jag har Alltid sen barnen varit små, uppmärksammat detta lite, och de har Alltid gillat det, så nu ska jag upp och väcka henne med en liten överraskning. :-)
 
Ha en jättefin Fredag ni som tittar in.
 

1 kommentar:

  1. jag samlar på post-it vilket betyder att det kan bli ganska många! kladd här och där...
    åå min mamma uppvaktade mig alltid lite extra på namnsdagen nu finns ju inte min mamma längre men jag för vidare det till mina barn...
    Önskar dig en trevlig helg
    Kramar Sandra

    SvaraRadera