20141231

ÅRET SOM GICK..

En summering av året som gick, hör väl till, innan man intar det nya året, och speciellt innan man sätter sina mål inför 2015. :-)
 
 
Året inleddes med vår årliga skidsemester, som slutade tvärt, där vi tagit fel på avresedag, och stod mitt uppe på toppen, när det kom ett sms, om när vi tänkt lämna stugan...haha..:-)...ja jag kan bara säga att det blev panik, och ilfart nerför fjället och packning i all hast, men vi hann och det precis lämna i tid och kom iväg, lite tidigare än vad som var tänkt. :-)

 
Sen rullade våren på med b la träning som vanligt, där årets mål var Göteborgsvarvet, som jag klarade. Sedan var det dags för Student och allt vad det innebär, sonen hade blivit stor och nu sk vuxen och skulle ut i arbetslivet, och det med blandade känslor....i alla fall för mamman...haha. :-)

 
Sommaren kom och gick, med besök av mina föräldrar och fortsättning av färdigställandet av vår trädgård och lite småutflykter på semestern. :-)

 
Men några dagar i huvudstaden blev det också under semestern, där jag äntligen fick uppleva två av mina favoritprogram på TV, live, och det är Allsång på Skansen och Sommarkrysset på Gröna Lund.
 
 
Hösten kom och dottern började på gymnasiet och sonen fick lite ströjobb. Själv så var det mycket jobb, nästan för mycket emellanåt. Men klaga ska man ju inte, utan vara mer glad att man har ett jobb överhuvudtaget...eller. :-)

 
Och det här året hade vi alla barnen hemma till Jul, så mysigt. Så själva Julafton firade vi hemma med barn och N:s mor, sambo och goa A. :-) Men nu som sagt dags att fira in det nya året idag, med våra goa vänner sen många år tillbaka. :-)
 
Så jag vill bara Tacka alla som tittat under året och Alla fina kommentarer jag fått & önska Er Alla en Riktigt mysig kväll och ett riktigt...
 
Gott Nytt År
 
Så syns och hörs vi på det nya året! :-)

 
 

12 kommentarer:

 1. Vilket fint år du haft och så mysigt att fira med alla barnen. Jag är glad så länge det varar så hos oss:) gott nytt år! Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Pernilla, ha ett gott slut idag. Kramizz Laila

   Radera
 2. Vilket härligt år du har haft! Och vilket fint hus ni har, lite avundsjuk. :)

  Önskar dig ett gott nytt år.
  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Linda, och ett riktigt Gott Nytt År till dig och dina kära. :-) kramizz Laila

   Radera
 3. Kikar in och önskar dig ett riktigt Gott Nytt År.

  SvaraRadera
 4. Så fina bilder! Önskar dig ett riktigt Gott slut och Ett Gott Nytt År!

  Kramar Malin

  SvaraRadera
 5. Gott Nytt År. Vilka härliga bilder :)
  Kram Petra

  SvaraRadera
 6. Wooo...Underbart ♡
  Gott Nytt År/Kram

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga bilder från ditt 2014. Önskar dig ett Gott Nytt År. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. Underbar bildkavalkad du bjuder på från 2014! Tack för det gångna bloggåret!
  Önskar dig ett fantastiskt 2015 med en massa härliga upplevelser!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 9. Vilket år...... Önskar dig en fin start på året. Kram Anette

  SvaraRadera
 10. God Fortsättning!
  Vilken härlig tillbakablick, fint år du haft!
  Kram Jennica

  SvaraRadera