20141230

NÄSTSISTA DAGEN..

Ja då har man börjat förbereda sig för sista dagen för det här året, morgondagen. :-) Som vi skall fira hos vänner i stan. Och det är vi som står för förrätten, så idag har vi varit och handlat både till den och även en present till värdinnan ( snygg BIB i fin satinpåse, den på bilden bakom masken :-) ), men även hunnit kolla in fler sängar. Ja än har vi inte gett upp, nu har vi varit på ytterligare ett ställe men även återkommit till där vi var igår, så nu börjar vi nog närma oss vad vi skall ha....tror jag i alla fall. :-)
 
 
Den fina ansiktsmasken ska jag Inte ha imorgon, men kunde inte låta bli att köpa den när jag hittade den på Netto häromdagen, riktigt fin sak. Man vet ju aldrig om den kommer till användning eller så får den helt enkelt bara pryda väggen någonstans. :-)
 
Men nu lite film innan det är sängdags...ja man har verkligen vänt på dygnen nu under ledigheten, så det får man väl börja rätta till efter nyår, så man kommer in i vanliga gängor igen lagom till man skall börja jobba. :-)
 

1 kommentar:

  1. Ser spännande ut. Jag önskar dig ett Gott Slut och ett Gott Nytt År. Kram Anette

    SvaraRadera