20141229

FROSTIG TRÄDGÅRD..

 
Ytterligare en kall och frostig dag vi vaknade upp till idag. Själv hade jag tyckt att vi kunde få lite snö här i Skåneland, men jag tror att jag är rätt ensam om att tycka det. :-) Men det är ju såå mysigt med snö och även skottningen gillar jag....om det är något fel på mig....nää tycker jag inte själv i alla fall...haha...:-)
 
Gillar ni snö? 
 
 
Och ja trädgården är ju inte mycket att visa vid denna årstiden, lite torra och frusna ljung, och en rätt kall och grå trädgård i allmänhet. :-) Men frosten ljusar i alla fall upp den, så den ser lite bättre ut. :-) Det här är väl det enda som kan få mig att längta efter sommaren just nu, och det är hur fin och grön trädgården är under sommaren jämfört med som det är nu. :-) Men först lite snö Tack, innan vår och sommar! :-) 
 

3 kommentarer:

 1. Det är så vackert men ack så kallt....Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Så fint ni har i er frostnypta trädgård.Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Så fint med frost vi fick lite snö men det mesta har töat bort... men visst gillar jag snö hellre det än slask.. Du är inte ensam jag gillar också att skotta och igår när det snöade som mest fick jag skotta, ja för mannen jobbade natt så då passade jag på hehehe...

  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År
  Kram Sandra

  SvaraRadera