20150108

FYNDAT..

 
 
Var inom affären igår på vägen hem, behövde verkligen fylla på kylen där hemma. Och såklart blev det lite fyndat också, vilket det nästan alltid blir när det gäller Netto. :-)
 
 
Lite nya fräscha ljus och servetter, vilket alltid behövs. Och doftljuset ska jag ha på jobbet tänkte jag, mysigt när det är lite gråa murriga dagar att tända ett ljus med lite svag god doft, att mysa in sig med på kontoret. :-)
 
Men idag väntas en halvdags konferens med hela ekonomiavdelningen, brukar alltid starta året med en sådan här halv dag, där vi "sätter" året, och får ner våra tankar och ev planerna inför det nya året. :-) Låter kanske inte så kul, men jag måste säga att vi brukar ha rätt lättsam stämning och det brukar alltid vara en väldigt trevlig "sittning". :-) Men dags att bege sig, så man kommer i tid....haha. :-)
 
En riktigt bra Torsdag önskar jag Er som tittar in!
 

5 kommentarer:

 1. Vilka fina fynd! Doftljuset får jag nog ta och spana in, men det andra var också fint

  SvaraRadera
 2. Men! Vilken påminnelse jag fick nu! Såg ju jättefina anteckningsböcker som Netto lagt upp på Instagram och tänkte åka in om där på vägen hem. Men det glömde jag ju! Och nu måste jag ju kolla in dessa grejorna också! :) Hahaha! Vilken virrpanna jag är! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 3. Jätte fina fynd du har gjort. Vet inte vad vi har för Netto här i vår lilla stad, jag hittar
  aldrig något fint där som alla andra verkar göra, eller så är jag ute för sent... hmm :)
  Fin kväll till dig !
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Jag vill också ha ett Netto här i närheten! Så snygga fynd!!!
  Kram/maria

  SvaraRadera
 5. Jag har minsann också fyndat på Netto idag, de har så mycket fint. Kram Anette

  SvaraRadera