20150121

KICKSTART..

Förra veckan började jag ta tag i de extra kilon jag lagt på mig under senhösten och helgerna som nu varit. Och jag tog hjälp av Ulrika Davidsson och hennes bok Kickstart, som har 7 kostprogram man kan köra. Jag valde Snabb kickstart, som är på 7 dgr, men jag körde bara 5 dgr, men gick ändå ner det som hon skrev att man skulle gå ner på 7 dgr. :-)
 
Och min totala viktnedgång förra veckan blev alltså -2,5 kilo, helt otroligt enligt mig själv. :-) En riktig kickstart precis som namnet på boken.....haha, men jag har som sagt 2 kilon kvar, men nu känns motivationen rätt bra, då jag fick denna början., så nu är det bara att fortsätta på samma nyttiga bana.
 
Så denna bok kan jag varmt rekommendera,
om man vill som sagt ha en bra start i sin viktnedgång. :-)
 

4 kommentarer:

 1. Jag skulle också behöva "kickstarta". Men jag har så mycket att göra så det känns inte som jag hinner planera nåt sånt. Skulle vara med nån dryck isåfall som man bara kan slänga i sig. Men jag är för ofokuserad nu :/
  Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Jag har ändrat lite på mina frukostvanor och även lite överlag vad gäller maten, det har gjort att jag gått ner 4-5 kg, under november, december typ. OCH jag har lyckats hålla det även över julen ;)
  Lycka till med de två resterande kilona, de klarar du säkert galant, så bra som du är på att motionera också!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Vad du är duktig. Kram Anette

  SvaraRadera