20150124

LÅNG LÖRDAG..


En lång Lördag som nu snart är till ända. :-)
 
 
En riktigt härlig Lördag faktiskt, med lite stallhäng först imorse med dottern, sen lite jobb, sen lite strosande på stan med sambon och slutligen hem och fixa inför lite gäster som skulle komma, och nu lite sänghäng framför TVn innan kvällen är slut. :-) Och att det sen snöat hela kvällen, stora härliga snöflingor, så att det är alldeles vitt ute, gör ju inte saken sämre.
 
Vilken dag och vilken kväll, ja kvällen var lika supertrevlig som vanligt när vi träffar A och A! :-)
 
 
Men nu är det God natt! :-)

 
 


5 kommentarer:

  1. God morgon säger jag nu istället! Låter som en härlig lördag där Ni hann med mycket. Jag och maken , som följde med, träffade en bloggvän.... Äntligen! Vi gjorde lite "affärer" ihop :)
    Så himla kul att äntligen få träffas och se varandra IRL.
    Hos oss är det "massor" av snö, och mer blir det imorgon, måndag.... Så idag ska v skotta fram baksidan och grilla lite korv!
    Söndagskram från Kate

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att träffa bloggvän. :-) Låter härligt med snön o grillade korven, här har vår fina snö smält bort inatt, trist! Jag som hade hoppats på en fin snöig dag i skogen. :-) Men det får nog bli skogen ändå. :-) kramizz Laila

      Radera
  2. Låter som du haft fullt upp denna lördag, skönt med såna dagar men också skönt att få ta det öugnt på helgen. Hoppas du får en fin söndag blir lite lugnare. Kramis Suss

    SvaraRadera
  3. Låter som en bra dag :)
    Hoppas söndagen fortsatte lika bra...
    Kram Pia

    SvaraRadera
  4. Tack för go mat och dricka och trevligt sällskap.:)
    Kramiz.../ Agge

    SvaraRadera