20150329

KOPPARKANNAN..

 
God morgon!
 
Här har det varit supertidig morgon idag, så detta är ett tidsinställt inlägg, så när ni läser detta är vi redan en bra bit på väg norrut. :-) Vi skall nämligen till Sälen för lite skidåkning nu på Påsklovet, men det är inte alla i familjen som är med, vissa är kvar hemma ( så huset står inte tomt med andra ord). :-)
 
Tänkte bjuda er på den fina vattenkannan i koppar som jag klickade hem från HM häromdagen och som hämtades på posten igår. Såå fin är den, och den påminner mig om den vattenkannan som min mamma hade under min uppväxt, med lite tyngd i. :-)
 
 
Och det var inte bara detta paketet som hämtades igår, vi gjorde även den nya Gallerian också, jag och E. Några nya butiker för lilla stad,  att kolla in, och det var såå mycket folk, så det tog lite tid om man skulle prova något och sen även till kassorna.
 
Själv shoppade jag inget, men E köpte både en blus på Cassels och ett bluslinne på Cubus, det var ju rätt bra rabatter i alla affärerna. Och såklart avslutade vi vår shoppingrunda med en fika. Så då testade E,  Naked Juice Bar, som också är en nykomling för vår stad, och det var supergott, så dit får vi gå fler gånger. :-)
 
 
 

7 kommentarer:

 1. God morgon! Så fin kanna, och säkert en skönare känsla om det är lite tyngd i den. Kan tro att Liza ville springa in bland fåglarna och "busa" lite.. Det gör Herr Larsson med... Fick ju fiska upp honom ur isvaken förra vintern..... Det var inte kul alls :( Har också handlat lite nytt på Lindex, men inte mat jag heller... ;) Blev faktiskt underkläder den här gången åt mig och yngsta dottern!
  Kör försiktigt och ha en härlig resa! Glöm inte ställa om klockan...
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Kannan är urläcker, en sådan skulle passa bra hemma hos mig.

  SvaraRadera
 3. Så härligt med lite semester och miljöombyte!
  Får hoppas att någon där hemma tar hand om dina blommor med den nya fina kannan ;-)

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Så fin en sån vill jag ha också :)
  Härligt med semester..
  Ta hand om dig
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 5. Waooo,snygg kanna ♡ ...
  Härligt med resa till Sälen - Ha det riktigt gott/Kram

  SvaraRadera
 6. Ha en underbar vecka i Sälen. Är lite avis allt ;)
  Kram Petra

  SvaraRadera
 7. Vad härligt att åka till Sälen. Ha en riktigt härlig tur och ta det lugnt i backen. Kram Anette

  SvaraRadera