20150328

EN STUND I TIVOLIPARKEN..

 
Igår när jag hämtat upp E, så körde vi ner till stadsparken här i stan.
Kände att jag behövde komma ut en sväng, och istället för att åka hem och gå i skogen, så tog vi en tur i parken med lilla Liza istället.
 
Lite kallt var det, men så vindstilla, vattnet låg alldeles spegelblankt. :-)

 
Och såklart gick vi förbi alla fåglarna, Liza är såå intresserad av dem. :-) Man får stoppa henne lite, när det gäller tuppen och ankorna som strövar fritt, för annars hade hon skrämt slag på de stackarna.

 
Men stå och titta på fåglarna i bur, är lite lugnare, för hon bara följer dem med blicken och kan stå hur länge som helst och kolla vad de gör. :-)
 
Här idag, en lugn Lördag som vi börjar som vanligt i stallet om en stund. Sen får det bli en tur till stan och kolla in den nya gallerian som öppnade i Torsdags.
 
Vad hittar ni själva på idag?
 

3 kommentarer:

 1. Så söt er lilla vovve är. Härliga bilder. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Kan tänka att fåglarna var intressanta haha. Men så söt. Aha är gallerian klar? Vad spännande.....Du får återkomma om det var något. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Find Bilder som vanligt :)
  Och hoppas att ni får det lika mysigt i nya gallerian.. själv har jag städat för att slippa det nästa vecka till påsk.. pyntat lite ..
  nu blir det champange med maken som tyckte vi skulle fira att det är på väg att bli bättre, med alla prover jag nu tagit ;)
  Önskar dig en underbar lördag
  KRAMISAR Sanna

  SvaraRadera