20150422

TULPAN & TRÄDGÅRDSTIDER..

 
Äntligen börjar mina nya fina tulpaner att titta fram! :-)
 
Men skulle de inte vara svarta och mörkvioletta!? ....antingen kommer jag ihåg fel, eller så visade lådan jag köpte fel...haha...för de som nu slår ut är mer åt pastellfärgerna, men de är fina de också. :-)
 
Mycket trädgård här på bloggen nu, men det är ju nu när allt sätter igång där ute och det är rätt kul. :-) Och då vädret visar sig från sin bästa sida, så blir det ju mycket utomhusfix. Precis som igår kväll, då vi iordningställde odlingslådorna, så nu är det bara att så ( ja jag hann inte inom Blomsterlandet igår som det var tänkt, var hemma alldeles för sent), men det kommer fler tillfällen. :-)

Och rabarbern kom ner i jorden också, så nu hoppas vi på mycket rabarber den här säsongen, nu när vi har två plantor. :-)
 

Idag Onsdag, och idag går bilen mot västsidan av Skåne,
där det är jobb halva dagen i Ängelholm. :-) Men sen är det slut på körande för denna veckan.
 
Här idag blir det i alla fall ingen löpning, då jag fick en öm hälsena i måndags ( inte kul alls), så nu måste jag vila foten lite, antingen hänger jag på N ut på en cykeltur eller
så vilar jag helt enkelt bara, :-)
 
Vad hittar ni på själva idag? 
 

6 kommentarer:

 1. Vackert med tulpaner, så kul när det händer en massa i trädgården. Hoppas din hälsena snart blir bättre. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Rabarberpaj med vaniljsås...mmmm. Vi har rabarberplantor som vi slängde ut i skogspartiet bakom oss och de växer kanonfint, är nog en tålig planta! : ) Fin dag!!

  SvaraRadera
 3. Det är roligt med trädgård och att odla (om det inte blir i för stora mängder) Det är lite spännande att följa. Vi har försått lite hemma. Det växer så det knakar.
  Ha en fin onsdag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det mycket trädgård ni hos de flesta!
  Och vad härligt det är att äntligen få sätta igång på riktigt.
  Vi ska ut till kolonin i helgen och börja där lite smått.
  Var försiktig med foten nu så den läker ordentligt!
  Stor kram!
  Susanne

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Gott med rabarber! Vill du ha en stor planta med många rabarber ska du inte skörda från den på de första två-tre åren. Då hinner den etablera sig på bästa sätt! Bara ett litet tips! Hästskit är också toppen när man är rabarber :)

  Njut av våren!

  SvaraRadera
 6. ja nu händer det verkligen saker....så härligt. Kram Anette

  SvaraRadera