20150621

LUGN HELG I REGN..

 
God morgon, här har det  verkligen varit en lugn helg,
mestadels vilat och då även från datorn. :-)
 
Men på Midsommarafton tog vi visserligen en promenad till vår stadspark för att få se lite traditionellt firande, men där var inte så mycket folk, och det var väl vädret som gjorde det. Men vi hade tur att vi kom in till stan och hann stå där en stund innan himlen öppnade sig och vi fick leta oss under tak, så det blev en liten fika tills nästa uppehåll kom och vi kunde traska vidare. :-)

 
Och den som var mest intresserad av firande där nere i Tivoliparken var lilla Liza, hon hade så bråttom när vi kom dit och sen parkerade hon framför stången och satt där och bara tittade och lyssnade till musiken, knappt vi fick henne därifrån när det väl började regna. :-)
 Väl hemma igen så blev det lite midsommar mat medans det regnade till och ifrån utanför. :-)

Alltså en riktigt lugn dag som fortsatte lika lugnt igår, midsommardagen. Jag har ju inte mått sådär bra på sista tiden, varit sååå trött. Men förra veckan gjorde man lite prover på mig och skall fortsätta den här vecka som kommer, och jag har fått en cortisonsprej, som förhoppningsvis skall hjälpa till, så jag får lite mer luft.


 
Men idag Söndag och man har lovat lite bättre väder, enligt väderprognosen skall det endast komma lite regn vid fyratiden i eftermiddag. Så idag kanske det kan bli lite utomhusvistelse. :-)
 
Ha en underbar sista dag så här på midsommarhelgen. :-)
 
 

2 kommentarer:

  1. Hoppas att sprayen hjälper och att du blir piggare! Kram Stina

    SvaraRadera
  2. Very informative, keep posting such good articles, it really helps to know about things.

    SvaraRadera