20150630

MIN LEDIGA DAG I SKOGEN..

 
Igår på min lediga dag så hann jag även med att åka till skogen en runda.
Där körde jag intervall pass (blev ca 4 km) i en rätt kraftig backe, det var tungt men kändes så bra när jag var färdig.
 
Efteråt så tog jag Liza, som legat och sovit i bilen medan jag gjorde mina intervaller, och tog en snabb promenad på ca 2 km.
 
 
Och längre in i skogen hittade vi faktiskt lite blåbär, men de var inte riktigt mogna ännu...

 
...och ju längre in i mörka skogen vi kom, ju sämre fart höll Liza, kändes nästan som hon var lite mörkrädd, så till slut totalvägrade hon att fortsätta, så då det var det bara att vända och gå tillbaka mot bilen och då helt plötsligt fick hon fart lilla sötnosen. :-)

 
Men idag är det jobb som gäller som vanligt, och sen ikväll blir det nog ett gymbesök. :-) Känner att jag kommit igång igen, så det känns såå skönt.
 
Fick brev från vårdcentralen också igår, där de ville jag skulle komma tillbaka och ta flera prover. Alla utom ett visade bra, så det är väl bara att pallra sig dit igen, trots att jag fortfarande är blå i båda armvecken. :-)
 

7 kommentarer:

 1. Åh, så härligt med en skogstur och med intervallträning! Heja, heja!!!
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat! Hoppas det går bra på vårdcentralen. Kram

  SvaraRadera
 3. Visst är det underbart att ta med sig hundarna ut och vandra i naturen. Energiboost! Fin kväll till dig.

  SvaraRadera
 4. Så gott med blåbär. Vad coolt stolt lilla vovve ser ut att vara. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Åh så härligt att få köra backintervaller, det har jag någon sorts hatkärlek till :). Och nu när jag inte kan köra det så verkligen saknar jag det.

  Skönt att höra att ditt knä tillåter dig att springa igen då får jag upp hoppet att jag också kommer att kunna göra det igen. Har köpt mig en ny cykel nu så nu blir det cykla av :).

  Ha det gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. Grymt jobbat är imponerad av hur duktig du är !!
  Känns kroppen helt ok nu ? trots att ett av proven inte var bra ?
  Var rädd om dig
  Kramisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Sanna det känns mycket bättre. Cortisonsprayet jag fått gör att jag kan andas nästan normalt därför funkar träningen också nu. :-) kramizz å ha en fin torsdag/Laila

   Radera