20150826

ETT BOKTIPS & KVÄLLSARRANGEMANG..

 
God morgon så här mitt i veckan, allt bra hoppas jag. :-)
 
Här är det lite jobb först idag och sen avdelningsträff hemma hos vår chef, ska bli trevligt med lite god mat, dricka och lite snack. :-) Vi brukar träffas en gång per år och ha lite social samvaro hela avdelningen, och ibland har vi även någon aktivitet som ex ridning, paddling eller 5 kamp men i år skippar vi detta, och kör en enklare variant. Och då bara middag och kanske några "lekar" innan. :-)
 
Men idag tänkte jag tipsa om en bok som jag tycker verkar rätt intressant, och som kanske dyker upp i brevlådan, Tio tankar om ledarskap. :-) Jag har ju gått några ledarskapsutbildningar i jobbet, de senaste åren och känner att man aldrig blir sk fullärd i just ledarskap, det gäller att hänga med i alla förändringar som sker i vår omvärld, hela tiden, som kan påverka oss på arbete. :-)
 
Och den här boken finns hos Lava Förlag här, ett bokförlag som jag inte hört talas om tidigare, men via Finaste Mattan, kom jag i kontakt med dem och de har några rätt intressanta titlar, så gå gärna in och kolla. :-)
 

2 kommentarer:

  1. Vad trevligt att träffas hemma hos så. Hoppas ni har en trevlig kväll. Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Det låter Som en intressant bok :)
    Hoppas er kväll mysigt ❤️
    Kram

    SvaraRadera