20150827

KVÄLL VID HAVET..


Vilken kväll vi fick igår!
 
Det var precis som om vädret kände på sig att vi skulle ha avdelningsträff. För det visade sig absolut från sin bästa sida och vi kunde sitta ute hela kvällen, så härligt. :-)
 
 
Vi åkte ner till havet direkt efter jobbet och hade först lite aktiviteter som skytte, pilkastning, kast med stövel och boccia. Sen bjöds det på supergod middag med lite vin. Verkligen en trevlig kväll på alla sätt och vis. :-)
 
 
Men idag Torsdag och idag tänkte jag försöka ta mig in till stan och se om jag kunde köpa mig ett par nya jeans, innan det är dags för dagens träningstur, en kortare löprunda i lite högre tempo.

Och om jag sen orkar senare ikväll, så är jag rätt sugen på att börja läsa boken från Lava förlag som damp ner i brevlådan igår, den här, visserligen inte den jag nämnde om igår, men en annan av Peter Eriksson, om Ledarskapets möjligheter. Så supertack Finaste Mattan och Lava förlaget för lite spännande läsning. :-)
 
 

3 kommentarer:

 1. Vad roligt det är när man får vädret med sig när man har roliga saker på gång. Och den fina koftan fick vara med också. Görsnygg.
  Massor med kramar till dig.
  Petra

  SvaraRadera
 2. Låter som ni fick en riktigt härlig avdelningsträff och så mycket gott.
  Vi ska ha det nästa vecka och jag håller tummarna för fint väder.
  Fin dag till dig !
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder :)
  Och vad fin du var i koftan :)
  Jag hoppas att fu haft en lika bra torsdag ❤️
  Kram

  SvaraRadera