20150919

LÖRDAGMORGON I VARDAGSRUMMET..

 
Har sett de stora fina Hortensia på nätet när jag surfat rundor, så igår när jag var och fredagshandlade så passade jag på att gå inom blomsteraffären för att se om de hade några, och ja de hade två stycken, så den ena fick följa med mig hem. Och enligt tjejen så kommer den att stå länge, för de är rätt härdade, så det hoppas vi på. :-)
 
 
Här idag en mulen Lördag morgon, och snart dags att bege sig till stallet och kolla in hästarna och E för mig och lilla Liza. veckans höjdpunkt om lilla Liza får bestämma. :-)
 
 
Men nu hopp in i duschen så vi hinner till stallet i tid. :-)
 
Härlig Lördag på er Alla som tittar in!
 
 

4 kommentarer:

 1. Vackert med hortensia och bra om de håller sig länge. Så fina bilder på dottern. Hoppas ni får en bra lördag där i stallet. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Riktigt vacker hortensia, och som jag sagt tidigare... Ni har ett fantastiskt vackert hem, skulle vilja komma på studiebesök. Den takkronan gör sig otroligt bra, och bokhyllan är som gjord för sin placering i rummet.
  Väldigt vacker dotter du har :)
  Förstår att lilla Liza gillar besöket i stallet. Lilla Herr Larsson älskar att åka med på nya cykeln. Då står han som en frontfigur längst fram i lådan och öronen fladdrar när vi far fram...
  Önskar Dig en fin lördag, kram Kate

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga färger. Jättemysigt! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 4. Gillar Hortensior intensivt.

  SvaraRadera