20150913

SÖNDAG & HEMMA IGEN..

 
Ja för er som följer mig på instagram har nog sett vid detta laget vart jag åkte i Fredags
 och vad jag hittat på i helgen. :-)
 
N skulle ju upp på konferens med jobbet, och det passade ju så bra med att Stockholm halvmaraton gick samma helg. :-) Så vi åkte upp tillsammans i Fredags, och i Lördags sprang jag då de 21km. Men någon härlig runda som jag sett framemot blev det tyvärr inte.
 
 
 
Så bra det känts här hemma gjorde det absolut inte i Lördags. Det började bra och gick enligt förväntan de första 11km, men sen vid 13km så "dog" jag ....eller rättare sagt blev mina lår totalt slut, och ville egentligen inte mer. Så de sista 8km gick enbart på vilja, tråkigt att behöva höra i öronen hur min tid försämrades hela tiden. :-) Det enda positiva är i alla fall att jag kom runt och att tiden blev något bättre än på Varvet ifjol.
 
Och efter lite vila och dusch så blev det en härlig avslutning av vår vistelse i Stockholm, med en supergod middag på en liten mysig italiensk restaurang.
 
 
 
Men nu är vi hemma igen så här blir det vila ikväll och även de närmsta dagarna, för mitt ena knä och båda låren ömmar rätt rejält. :-)
 
För på det igen ska jag, man får inte ge upp! :-)
 

5 kommentarer:

 1. Även om du tyckte att det inte gick nåt bra, så är jag imponerad. Jag som max kan springa en eller två kilometer är lite avundsjuk på alla springer mer än så.
  Ta hand om kroppen nu.
  Bamsekram till dig.
  Petra

  SvaraRadera
 2. Imponerande att du tog dig runt, bra jobbat! Hoppas du inte får allt för ont imorgon. Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är så tufft av dig...Önskar jag hade ditt go.... Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Du är verkligen helt underbar !!
  Så duktig !!!
  Nästa ggr får du höra av dig och övernatta här i skärgården :)
  Kram finaste
  Sanna

  SvaraRadera
 5. Himmel, vilken bra insats! Grattis till den :) Ja, benen lär du nog få känna av några dagar framöver skulle jag tro! Snygga inköp du gjort !
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera