20151022

EN VANLIG TORSDAG ELLER..


God morgon på Er denna Torsdag. :-)

Ja inte skiner solen i alla fall, utan det är bilder från i Söndags. :-) Här idag en rätt seg morgon, men nu är man i alla fall uppe och på jobbet, så nu är det bara att tuffa på.

För ikväll vankas det utekväll, har blivit inbjuden ( en kollega vann damklassen i en sponsorgolf och vann denna kväll för 4 pers ) att äta middag på stjärnrestaurangen på Arenan här i stan och sen se IFK möta Rhein-Neckar Löwen i Champions League. Ska bli såå kul att se och sen även få umgås med 3 andra härliga tjejer, både nuvarande arbetskollegor och en fd kollega. :-)




Annars så har jag äntligen blivit färdig att beställa nya gardiner till vardagsrummet och matrummet. Ibland tar saker lite tid, men det blir i alla fall gjort nån gång. :-) Våra gamla de gick inte att rädda, då solen hade förstört dem. Så nu har vi varit utan gardiner sen början av Juli, så jag hoppas de hinner komma nu till helgen, så jag kan fixa med det när man är ledig.

En härlig Torsdag till Er. :-)


4 kommentarer:

  1. Här regnar det idag. Men det struntar jag i för jag måste och testa orken i kroppen. Ska bli så gott att få lite luft. Måste bara sminka mig så jag inte skrämmer ihjäl folk på min promenad. Halloween har ju inte börjat riktigt än ;) Gillar ditt djurhorn. Var har du köpt det? Jag är ute efter nåt sånt.
    Ha en toppentorsdag, fina du <3
    Kram Petra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Petra, jag hoppas du må bättre. ❤ Djurhornet har jag köpt på Åhlens. Kramizz Laila

      Radera
  2. Hoppas ni får en trevlig kväll. Kram Anette

    SvaraRadera
  3. Hoppas du har en underbar kväll, och du har så himla mysigt hemma :) gillar din stil !!
    KRAM Sanna

    SvaraRadera