20151012

HÄLSOTRÄDGÅRDEN..

 
Måndag och ny vecka och en fullspäckad sådan för mig, nästan så jag inte ville vakna och stiga upp idag. :-) Då jag vet hur veckan ser ut, men det var ju bara att tvinga sig upp och sätta lite fart, så veckan snart tar slut och vi har Fredag igen. :-)
 
I Lördags var vi en tur i vår stadspark här i stan, och promenerade med lilla Liza medans E var på gymmet och tränade. Och såklart gick vi inom den fina hälsoträdgården, med all sin växtprakt. Och där satt de på rad på bänken, hönorna och tuppen, inne i pilträdskojan. Såg så mysigt ut. :-) Verkligen rogivande med sådana här promenader, utan någon stress och någon tid att passa, att bara strosa runt lite. :-)
 
Men nu bäst att ta tag i denna Måndag, som kommer att bli en lång sådan. 
 

5 kommentarer:

 1. Härligt att bara kunna strosa omkring …
  Hoppas att du får en bra start på veckan trots lång måndag
  KRAMISAR
  Sanna

  SvaraRadera
 2. Men vad härligt, en hälsoträdgård! Är det riktiga hönor och tuppar? Vad jobbigt med en sån fullspäckad vecka, men som sagt, snar är det fredag!!
  Stor måndagskram från Kate

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Kate det är riktiga hönor och tuppar, de strövar fritt där. :-) kramizz Laila

   Radera
 3. Ibland känns det som tur att veckorna är fulla så helgen kommer snabbt...men det låter ju inte bra haha. Vi önskar ju livet av oss... Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Ibland känns det som tur att veckorna är fulla så helgen kommer snabbt...men det låter ju inte bra haha. Vi önskar ju livet av oss... Kram Anette

  SvaraRadera