20151013

JULKLAPPSLISTOR..

 
God morgon Tisdag, redan kanske man ska säga, för gud vad gårdagen gick fort. Men det är väl så när man har mycket att göra, och inte kom hem förrän senare på kvällen. :-)
 
Men idag Tisdag och det är bokslutsarbete som gäller den här veckan, så om jag gissar rätt kommer resten av veckan att försvinna lika fort som Måndagen gjorde.  :-)
 
 
Här har önskelistorna inför Julen börjat skrivas, och det kvittar nog hur gamla barnen än är, så är detta en väldigt viktig grej varje år. :-) Alltid lika kul och se vad de kommer med, och hur kreativa de varit med sina listor. Som ett år när E, fixade ett kollage med bilder, på vad hon önskade sig. :-)
 
Gör era barn(ungdomar) också önskelistor? :-)
 
Ska erkänna....att jag gör faktiskt också en liten lista, men det är på begäran. E har tryckt på varje år att jag också skall göra en, som hon vill ha. Detta trots att jag sagt att hon inte skall köpa ngt till mig. Så jag brukar försöka hålla mig till en maxgräns vad mina önskningar kostar, så hon inte lägger för mycket pengar på klapparna. :-)
 
 

10 kommentarer:

 1. Förr om åren fick jag så långa önskelistor från barnbarnen, speciellt på den tiden då läskoden inte var knäckt och de klippte ut bilder på sakerna ur leksaksaffärernas reklamkataloger. I år misstänker jag att önskelistorna kommer vara ganska korta och det står Iphone och dator på dem. Nog var det roligare på den tiden då det var bilder på Barbie i balettkjol och tågbana på listorna!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Hello WINNER, kika in till oss! Kram! : )

  SvaraRadera
 3. Minste (15) skriver gärna lista, störste (18) är inte så noga med det. Jag försöker skriva ned nåt för pojkarna vill ju gärna köpa nån julklapp till oss också. Bättre man försöker komma på nåt skapligt billigt. Bättre dom spar sina pengar. I julas överraskade dom oss genom att köpa en ny kaffebryggare. Det hade vi inte skrivit på nån lista.
  Ha en go tisdag, fina du.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 4. Pojkarna brukar skriva listor! :)
  Maken också... hihi..
  Men jag önskar mig sällan nått.
  I år åker vi ju på semester på julafton och det är allt jag önskar mig! :)
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Önskelistor, det är snart dags igen ;-)
  Vi har gjort det lätt för oss, och upprepar förra årets succé. Tjejerna får en Londonresa tillsammans i december :-)
  Kram/ Maria

  SvaraRadera
 6. Visst är det kul med önskelistor. Det är nog mest jag i denna familjen förstås, våra ungdomar önskar sig mest pengar till dyrare grejor. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Min äldstas lista minskar och sakerna blir dyrare! Minstingen han är väl inte riktigt där ännu...
  Jag har väl en liten lista bara för att underlätta för barnen, (och mannen) vi köper egentligen inte julklappar till varann men jag kan tycka att det är viktigt för barnen att man ger också och inte bara får, såklart att dom inte skall ta alla sina pengar men ngt litet för en liten summa

  kram Sandra

  SvaraRadera
 8. Vi brukar inte skriva önskelistor längre, grabben önskar sig inte så mycket längre,
  mest dyra saker och pengar :)
  Önskar dig en fin kväll.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 9. Jadå, här skrivs det listor minsann. Men man får verkligen tjata på alla att skriva. Det blir ju liksom lite lättare att köpa julisar om man har nån hint om vad alla önskar sig.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 10. Inga listor här, inte många klappar vi ger bort heller så vi behöver inte stimma så mycket till jul. Men sönerna brukar meddela många gånger vad de vill ha ;) karm

  SvaraRadera