20151008

HJÄLP - VILKEN MATBEREDARE ÄR BÄST..

 
Jag är i köptagen och skall investera i en matberedare hade jag tänkt.
 
I helgen var vi på media markt och kollade lite, men det finns ju så många att välja mellan och så svårt att veta vilken man skall ha. Så nu i veckan har jag googlat lite på nätet och kollat tester. Och då kommit fram till att OBH Nordica, den ovan på bilden, är bäst i test och att den sen har ett prisvänligt pris är ju inte helt fel. Och sen att den även har en smoothie blender som ingår är ju rätt bra, för då kan jag skrota vår gamla blender och bara ha en maskin till två ändamål. :-)
 
Men min undran är om något av er bloggvänner har en matberedare som ni är supernöjd över, för då får ni mer än gärna dela med er av vilken ni har. :-)
 
 

5 kommentarer:

 1. Åh, det vill jag också veta! Jag vill ha något som är bra på att krossa is också, till drinkarna... Undrar om den där är bra på det? ;) :) Snygg var den i alla fall! Tittar in igen för att se dina tips du får!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Jag har ingen koll på matberedare. Jag har en gammal som min mamma haft. Verkar bra med flera funktioner. Slå till, vett ja ;)
  Ha en underbar torsdag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Jag har varit ute efter en blender ett tag... Letar och kollar tester sen blir jag dum snål och sen lägger jag ner det.... Skulle köpt den jag såg på Ullared i somras!
  Men OBH har jag med spanat på

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Oj, inte en aning, men tala gärna om vilken du slog till på sen.
  Alltid bra med sådana tips.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Hoppas du får många bra tips. Jag kasserade min förra julen och saknar den ofta. Jag behöver också en ny. Kram Anette

  SvaraRadera