20151009

LITE JULIG FREDAGSINSPIRATION..

 
  
En rätt trött Jag idag, blev en lång dag igår.
 
Jobbade ju i Lund igår, och efter jobbet så körde jag söderut mot Malmö, och mötte upp N när han slutade. Vi hade ett ärende som skulle fixas, och efteråt festade vi till det och tog middag på Vapiano innan bilen gick hemåt. :-)
 
Men idag Fredag alltså, och då får det bli lite inspiration, och varför inte lite julinspiration också. :-) Det börjar ju komma lite här och där på nätet nu, och en som älskar julen som jag, går ju verkligen igång på sånt. :-) Allt som jag hittat är från Ellos förutom då den snygga väskan som är från Åhlens, som snabbt åkte in på min önskelista när jag såg den igår, en snygg mörkbrun handväska hade ju verkligen suttit bra. :-)
  
 

5 kommentarer:

 1. Snygga inspirationer Du hittat, men längtar inte till jul ännu.... Njuter av den vackra hösten först :)
  Har OBH;s mixer, men inte matberedare. Då har jag Moulinex, och tycker nog att den har lite liten "bunke" för degar och smet mm. Tyvärr så står den i skåpet, men pratade senast här om dagen att göra plats på bänken, så att sakerna blir använda.. Annars är jag en kär vän av OBH;s produkter. Så även maken som arbetar som servicetekniker (lagar vitvaror mm :)

  SvaraRadera
 2. Tycker det är snyggt med polo, men jag kan inte ha det själv. Då dör jag av värmeslag.
  När löven är borta från träden får advent/julen gärna komma.
  Ha en toppenmysig fredag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Ja tänk att julen snart står och knackar på dörren, herregud vad tiden går! Jag hoppas dock att det dröjer för jag har maaaaassor kvar att göra utomhus :)

  Toksnygg outfit som jag gärna skulle välja till min garderob - tack för fina tips!

  Önskar dig en trevlig helg!

  Kramar aka

  SvaraRadera
 4. Jamen snart är vi där. Så mycket snyggt. Kram Anette

  SvaraRadera