20151126

ÖL I MASSOR & GOD MAT..

 
Ikväll efter jobbet hade vi bokat in lite mat och ölprovning för en kollega
 som skall sluta imorgon efter många år på Starka. :-)
 
Och vilken mat vi fick och så mycket, en exotisk planka med potatissallad fr stormarknaden Maxi, supergott. Och därefter hade vi lite ölprovning.....eller lite, nja det var rätt många olika ölsorter vi fick prova.
 
Vi har ju en annan kollega som är superduktig på både rom, wiskey och då öl, som höll i provningen. Rätt intressant och att höra lite om ölen och sen prova den.

 
Och jag hittade i alla fall två favoriter, och det var Lucky Buddha (nedan ) och en jul ale, som heter Shepherd Neame, Christmas Ale, två helt olika öl med helt olika smak och för två olika tillfällen passar de. :-) Buddhan till en varm sommardag och Alen till jul. :-)

 
Men nu strax är det sängen som gäller, då det är tidig uppstigning imorgonbitti. Är ju någon som fyller år nämligen. Och sen är det ju även Black Friday....har ni planerat någon shopping imorgon? :-)
 

2 kommentarer:

  1. Men gud så gott allt ser ut. Där skulle man varit. Älskar lilla knubbiga Buddha. Skulle kunna ölen bara för flaskans skull ;) Kanske får ta en sväng till systemet idag ;)
    Ha en riktigt bra fredag.
    Kram Petra

    SvaraRadera
  2. Öl och vinprovning är bara så kul och där var ju några sorter att välja på, ha,ha. Ha en mysig fredag vännen. Kramisar Tina

    SvaraRadera