20160221

HELGEN SOM GICK..

 
Jag då var den här helgen till ända, gick fort som vanligt, men så är det väl när man trivs
 och mår bra. :-)
 
Vi inledde ju vår helg med en skön hemmakväll i Fredags med hämtsallad från favoritcafeet.
Och i Lördags blev först städning av hela huset, har ju inte gjort det sen innan jul, utan bara kört över damsugaren lite lätt, så det var verkligen dags. Sen blev det en snabbis på stan och sen på stormarknaden, för att komma hem och förbereda inför kvällens gäster som skulle komma. :-)
 

Men trevlig kväll vi fick igår, men det blir det ju alltid när våra goa grannar kommer över. :-) Men det bidde lite sent, så lite trött och sliten var man idag. :-)
 
Men L som då var här igår, läser till hudterapeut, så jag fick tid hos henne idag. Så det blev både färgning och putsning av brynen och sen även en liten ansiktsbehandling....så skönt. :-) Så det var knappt jag orkade ut på min sedvanliga söndags löpning, men det var bara att ta sig i kragen och ge sig ut, så 16 km blev det innan jag efter duschen kraschade här i soffan...haha. :-)  
 
Men nu snart ny vecka, vilket ska bli "spännande" och se vad den har att erbjuda, mina veckor har ju inte precis varit så jätteroliga den senaste tiden, men det är bara att göra det bästa av det.
 
 

2 kommentarer:

  1. Härlig inställning tycker jag och det låter som din helg har varit bra. önskar dig en fin start på veckan. Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Så härligt att bli ompysslad.

    SvaraRadera