20100116

Redan...

... lördagkväll.....ja dagen har gått fort idag, vi har varit på vift hela dagen, stack iväg vid 10tiden på cykel!! Liiiite kallt var det, då det blåste en aning men det var bara att bita ihop. Första anhalten var på husvisning, vilket inte gav så mkt tycker jag. Sedan lite fotograferande av byggsställningar :-).

Sedan gick cykelfärden vidare ut till Elgiganten och Elon, för titt på tvättmaskiner och torktumlare, inget köp, men vi tror vi hittat det vi vill ha, som hade bra pris. Därefter gick turen vidare till stan och en lunch på vårt "stamställe" Café Fenix, och sedan en runda på stan innan vi begav oss hemåt vid kl 16 :-).

Fick ju ringa S också på eftermiddagen och höra hur det gått för honom inatt. Han och några kompisar, 10st, skulle Lana long night!...för första gången. Det innebär att de är på ett ställe istan fr kl 00 till kl 05 på morgonen och spelar på datorer via internet mot och med varandra. Och det hade gått bra, han hade sovit när han kom hem till ca 11, och var rätt pigg när jag talade med honom, och han tyckte det hade varit kul.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar