20141028

ULLARED & ÅTER TRÄNING..

 
 Tisdag men för mig är det Måndagskänsla idag, då jag var ledig igår! :-)
 
Tidiga morgonen igår begav vi oss mot Ullared och Gekås. Och vi fick en riktigt trevlig shoppingdag med fina fynd och nu har även de första Julklapparna inhandlats, så nu är man på G vad gäller Julen, rätt kul tycker jag. :-) Men ett av E:s fynd från igår, en fin Buddha figur.
 
 
Men idag var det alltså Tisdag, och för mig är det jobb först, och sen är tanken att avverka en PW ikväll, får ju försöka komma igång "IGEN", nu när man känner sig bättre efter sista förkylningsperioden. Så nu håller vi tummarna att allt vad sjukdom heter, håller sig borta resten av det här året i alla fall. :-) Tycker jag har varit sjuk så det räcker nu, vill ju bara komma igång och träna ordentligt igen. :-)
 

9 kommentarer:

  1. Snygg Buddha! Här är det en svacka i träningen, utan förkylning...
    Tisdagskram från Kate

    SvaraRadera
  2. Så fin Buddha!
    Jag har precis kommit in från en PW. Den första på ett par-tre veckor... Också varit förkyld och sjukt trött, så jag har prioriterat att sova ;) Men nu så... på´t igen bara ;)
    Ha en fin tisdag med måndagskänsla :)
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  3. Vilken fin Buddah. Vi kör till Ullared i helgen om allt hår enligt planerna. Längtar...... Usch ja nu får ni hålla er friska. Kram Anette

    SvaraRadera
  4. Man kan göra många fynd på Gekås. Den där Buddha-figuren är riktigt fin.
    Jag hoppas du får en fin tisdag.
    Kram Helén

    SvaraRadera
  5. Kul att hitta hit ill din trevliga blogg, vilken vacker Buddha figur du hittat. Julklappar har jag inte ens börjat tänka på men det är nog dags. Ha en fin tisdag, jag tittar in igen en annan dag. Åse

    SvaraRadera
  6. Roligt att hitta, för mej, en ny blogg. Härlig figur. Gillar fågelholken nedan!

    SvaraRadera
  7. Jag gillar Buddha. Gott att ha börjat med julklappar. Jag säger varje år att jag ska vara ute i god tid, men varje år är jag i sista minuten.
    Kram Petra

    SvaraRadera
  8. Jättetack Laila för tipset på Ica Maxi. Det hade jag missat om inte du skrivit det till mig. Nu blir det en julklapp i allaflall *visslarochskuttaromkring* ;)

    SvaraRadera
  9. Visst är det härligt när man kommer in i sitt träningsflow!
    Vilken fin Buddha, jag gillar Buddha :-)
    Kanske kanske tar jag mig till Ullared, har knappt 1 timmes bilfärd dit..

    Kram Sandra

    SvaraRadera