20141118

EN HÄRLIG KVÄLLS LÖPNING..

 
Vilken härlig kväll jag fick igår. :-)
 
Fick ett ryck och stack ut i mina nya skor på en liten löprunda. Har ju inte varit ute och sprungit på 3-4 veckor, vilade ju i ca 2,5 vecka efter sista förkylningsrundan, och sen har jag bara gått några PW och varit och spinnat 2 ggr. Men gud vad det kändes bra, tanken var att hålla ett lågt tempo och verkligen ta det lugnt, och inte så långt. Men det kändes så bra så när jag väl hamnade hemma igen så stod mätaren på 6 km. :-) Rena kicken! :-)

 
Efteråt blev det lite stretch, plankan och andra magövningar. Så nu känns det som man är på banan igen, bara att fortsätta med andra ord. :-)
 
Men idag blir det lite andra övningar, eller rättare sagt ett Yoga pass. Många år sen jag gick på det, men E var och testade för någon vecka sen och ville att jag skulle följa med någon gång och testa också, och såklart gör jag det. :-)
 
Annars idag, jobb som vanligt, och sen ikväll efter Yogan får det bli tidig läggning, ska på utbildning i Malmö onsdag och torsdag, och då gäller det att vara så piggelin som möjligt. :-)
 

5 kommentarer:

 1. Härlig känsla när man har energin i kroppen, hoppas du får ett härligt yoga pass. Ha en fin tisdag Åse

  SvaraRadera
 2. Önskar att jag också fick en kick...... Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Gud vad duktig du är! önskar jag kunde vara lika duktig. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Skönt med en löprunda, än är det ju inte så kallt heller.
  Har tränat igår och idag, känns tungt, det märks att jag har varit förkyld och
  inte tränat på en vecka. Men det är väl bara att köra på.
  Trevlig kväll till dig !
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Åh, jag bara måste orka komma igång med mina morgon pw. Har varit så himla trött ett tag och inte prioriterat att gå upp tidigare än nödvändigt....
  Ha det fint i Malmö.
  Kram/Maria

  SvaraRadera