20141117

FÖRSTA HYACINTEN I GRÖNT..

 
Första hyacinten för i år. :-)
 
Kunde inte undvika den när jag var inom Lidl i fredags, hyacinterna såldes färdigplanterade i färgglada glaskrukor för en billig peng. :-) Bara den lilla gröna krukan är ju snygg i sig, så den kan man ju återanvända sen till en ny hyacint eller varför inte till ett värmeljus, och vips har man en ny ljuslykta. :-)

 
Måndag igen, och det var en regnig morgon vi vaknade till, så det blev full utstyrsel av regnkläder och gummistövlar när man skulle ut med lilla Liza nu på morgonen. Och jag var inte den enda med regnkläder utan även Liza fick på sig sin regnjacka, vilket inte är populärt, och vädret gillades inte heller, så det blev en snabbis nästan bara runt husknuten...haha. :-)
 
Min dag idag är först lite jobb, sen tänkte jag att  någon form av aktivitet skulle utövas, får väl se vad det blir, hänger liite på vädret. :-) Men nu dags att ta tag i denna dag! :-)
 

5 kommentarer:

 1. Önskar dig en fin start på veckan. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Älskar hyacinter. Min måste-blomma till advent och jul :)
  Ha en bra måndag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. jag längtar också så efter hyacintköpen! de doftar ju bara sååå gott!

  SvaraRadera
 4. Jag blir så sugen att julpiffa när jag ser alla andra som gör det :-). Hyacinter måste fixas helt enkelt!

  Kram malin

  SvaraRadera
 5. Vilken mysig helg med barndomsvännerna, så kul att fortfarande ha kontakten :-)
  Här regnar sidleds idag och jag kämpar hårt för att ta tag i ett hemma-inne-träningspass, mannen jobbar kväll/natt så ända alt men latmasken kröp verkligen på!

  Fint med hycacint själv nyser jag som attan av dom

  Kram Sandra

  SvaraRadera