20141116

VILODAG & GOD GLÖGG..

Söndag och vart tog helgen vägen....känns som det gått i ett denna helg, men jag hade ju mina kära barndomsvänner på besök igår eftermiddag och ja ända tills småtimmarna nu på morgonen. Vi fick en supertrevlig träff ( som vanligt) med mat, dricka och såklart lite bad ute i blåsten.  :-)
Så tack goa B, C, A och M för igår och idag! :-)
 
Och idag var det en riktig grå och stormig Söndag vi vaknade upp till, så här blir det en slappe och vilodag idag, känner att jag är i behov av det. Har ont lite här och där och känner mig inte riktigt som den vanliga Laila ( vilken jag inte gjort den senaste tiden), så det är väl dags att ta kroppens signaler på allvar och vila idag, så får vi se om det här märkliga i kroppen kan försvinna snart. :-)
 
 
Och för att hålla värmen i kylan idag så värmer jag mig den goda glöggen och...

 
...de smarriga pepparkakorna jag fick av mina goa vänner igår, till ett avsnitt av Morden i midsommer på TVn. :-)
 

4 kommentarer:

 1. Mums. Jag ska snart tappa upp min glögg, hoppas på att den är god. Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Så himla gott. Jag har köpt glögg men inte smakat än, måste nog göra det snart.
  Du frågade om Maison Belle, jag har haft det tidigare och jag kan varmt rekommendera den. Den Christmas är en klar favorit, luktar underbart. Prova vettja :)
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Men! Så gott med glögg! Kanske dags att börja småstarta med julen trots allt....ute är det ju bara hemskt höstigt och det behöver verkligen muntras upp lite! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera