20150517

NYTT & SJUKT...

 
Nytt på hyllan i badrummet, Clean Summer Sun, som jag köpte igår när vi var inom stan, och som luktar sådär jättegott lätt somrigt, så denna får bli mitt tips för dagen. :-)
 
Kollade ju lite parfymer nu när vi var iväg, men tyckte inte det var så billigt varken på Kastrup eller i Alicante. Men den här på Åhlens blev billig, då jag hade en 20 % rabatt kupong och sen en värdecheck på 50 kr. :-)
 
 
Men annars idag, en dålig dag.....kände redan igår att något inte stämde, och ja idag vaknade jag med ont i halsen och snuvig....vilken besvikelse. Jag har varit frisk som en nötkärna sedan ifjol, och varför skall då det komma NU!?
 
Så nu gäller det att kurera sig och hålla tummarna att det är en kort variant, så inte mitt varv nästa helg inte blir av, för då blir jag rätt besviken kan jag säga. Så idag får det bli soffan, en bok och vila. Skulle egentligen ut och fortsatt på altanen, som jag knäskurade igår, vilket känns i kroppen idag, med träningsvärk i hela överkroppen, men det får vänta, viktigare att försöka bli frisk snabbt som bara den. :-) 
 
En härlig Söndag till Er alla!
 

4 kommentarer:

 1. Härligt med ny parfym och perfekt med rabatter. Hoppas du kryar på dig, nu vill man verkligen inte vara sjuk. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Ja. Det där med att skura altanen känner jag igen allt för väl! ;)
  Hoppas verkligen att du inte blir sjuk nu!
  Vila, vila, vila!
  Stor krya kram från mig! ♡
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Krya på dig! Hoppas vi ses i vimlet på lördag. Kram

  SvaraRadera
 4. Jag gillar Cleans dofter....nu blev jag nyfiken på den. Kram Anette

  SvaraRadera