20150603

NYTT I GARDEROBEN..

 
Lite nytt flyttade in i garderoben i helgen! :-)
 
Vi har ju lite nya butiker här i stan numera, som kom med den nya gallerian. Och speciellt en har jag nu varit inom några gånger och tycker de har rätt mycket snyggt. Så i helgen, så blev det ett litet köp. Och både då av en vit snygg somrig topp och en lika somrig blus, båda från Odd Molly.
Men även ett par nya ballerina från Jascha åkte även ner i shoppingbagen. :-) Kunde inte låta bli, då de satt som helgjutna på mina fötter, så sköna direkt. Det är jag inte van vid, brukar få "gå in" alla nya skor innan de blir bekväma. :-)
 
Men idag Onsdag och en lite piggare Jag, igår var jag sååå trött när jag landade här hemma efter jobbet. Visserligen piggnade jag till lite när vi fått god mat i Åhus av Ns mamma, med efterföljande tårta och kakor. Rena lyxen en helt vanlig Tisdag kväll.
Men det var rätt skönt ändå att landa lite senare sen i sängen. Så någon löprunda blev det inte tal om, var inte så sugen på det vid 22-tiden när vi väl kom hem. :-) Så det får väl bli en idag istället...
 

6 kommentarer:

 1. God morgon! Vilka söta blusar Du hittat på nya gallerian. Själv är jag absolut en Cream, mer än Odd Molly. Tycker dock Odd Mollys "historia" är rätt imponerande...
  Vilken lyxig tisdag, bättre än en löprunda :)
  Onsdagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Jätte fina blusar!
  Jag skulle också behöva ge mig ut och hitta lite nytt till sommaren!
  Det är ju så roligt med nya kläder! :)
  Idag är jag jätte hängig.
  Men det beror nog på all pollen som svävar omkring i luften!
  Tog in en filt igår som hängt på en stol på altanen.
  Det var inte så smart gjort!
  Började nysa som en galning direkt!
  Ha en jätte skön kväll!
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Så söta odd molly har riktigt fina saker :)
  Hur såg ballerinorna ut ??
  Letar efter några jag med ...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka söta toppar du shoppat...
  Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

  SvaraRadera